Mainos Reseptit

Jokkerin ruokatorvi: Friggs riisikakku, jättikatkaravunpyrstö ja chilimajoneesi

10.2.2016 Teksti: Jokkerin ruokatorvi Kuvat: Jokkerin ruokatorvi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

Friggs Chiasiemen & merisuola –riisikakkuja
jättikatkaravunpyrstöjä
suolaa
pippuria
voita

Majoneesi

valmismajoneesia
chilijauhetta
paprikaa

Koristeeksi

limenlohkoja

Valmistusohje

1. Tee majoneesi sekoittamalla siihen chilijauhetta ja paprika. Sulata jättikatkaravunpyrstöt. Kuori ne, mutta jätä kuorta pieni osa pyrstöön. Halkaise pyrstöt poikittain niin, että jäävät kuoriosastaan kiinni, poista suoli, levitä puolikkaat “viuhkamaisesti” erilleen, suolaa ja pippuroi ja paista voissa kevyesti.

2. Levitä majoneesi riisikakulle ja asettele katkaravunpyrstö kauniisti , koristele ja nauti.

Jokkerin ruokatorvi –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.