Mainos Reseptit

Jokkerin ruokatorvi: Friggs riisikakku, paistettu kananmuna ja pekonia

10.2.2016 Teksti: Jokkerin ruokatorvi Kuvat: Jokkerin ruokatorvi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Friggs Hampunsiemen & Mustapippuri –riisikakkuja
pekonia
kananmunia
merisuolaa

Koristeluun

villisuolaheinää

Valmistusohje

Kypsennä pekoni uunissa. Jos haluat siitä ihan tasaisen, tee se kahden leivinpaperin ja uunipellin välissä. 175 astetta ja 15-20 minuuttia riittää. Anna jäähtyä hetki.

Paista kananmuna rengasmuotin avulla tavallisella paistinpannulla tai ohukaispannussa hitaasti niin, että keltuainen jää ehjäksi ja puoliraáksi “sunny side up”.

Asettele riisikakulle ensin pekoni ja päälle paistettu muna. Pari kieppiä merisuolaa myllystä päälle ja koristelu villisuolaheinällä.

Jokkerin ruokatorvi –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.