Mainos Reseptit

Jokkerin ruokatorvi: Friggs riisikakku, silakkaceviche, korianteri ja lime

10.2.2016 Teksti: Jokkerin ruokatorvi Kuvat: Jokkerin ruokatorvi

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

6 silakkafilettä
punaista ja keltaista tuoretta chiliä
1 limen mehu
pieni nippu korianteria
suolaa ja pippuria myllystä
Friggs Chiasiemen & merisuola –riisikakkuja

Valmistusohje

1. Ota silakkafileistä nahattomat fileet ja silppua kala pieniksi kuutioiksi. Suolaa reilusti ja pippuroi, lisää yhden limen mehu, ja silputtua chiliä makusi mukaan sekä silputtu korianteri. Laita mautumaan jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi.

2. Kun kala on kypsynyt, valuta se huolellisesi siivilässä, ettei se kostuta riisikakkua liikaa. Lusikoi chevice riisikakuille, viimeistele vielä chilirenkailla ja nauti!

Jokkerin ruokatorvi –osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme