Mainos Reseptit

Jonna 1983: Suklainen riisikakku sandwich Friggs riisikakusta

10.2.2016 Teksti: Jonna 1983 Kuvat: Jonna 1983

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

8–10 Friggs-riisikakkua chiasiemen & merisuola (herkuttelijoiden lukumäärän mukaan)
2 banaania
maapähkinävoita tai muuta pähkinävoita
1 levy 85% tummaa suklaata

Valmistusohje

1. Muussaa banaanit haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Ota 4-5 riisikakkua ja voitele ne tuhdilla kerroksella maapähkinävoita. Lusikoi muussattua banaania maapähkinävoin päälle ja painele loput riisikakut hatuiksi täytettyjen pohjien päälle. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa pienissä erissä ja hyvin sekoitellen. Valele sulaa suklaata riisikakku sandwichin päälle ja nosta hetkeksi kylmään kovettumaan.

2. Herkuttele hyvällä omallatunnolla!

Jonna 1983 –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.