Jouluribsit
Herkullisissa jouluribseissä on tahmea ja makean mausteinen pinta.
Ainekset
- reilu kilo ribsejä
- 2 l mietoa lihalientä
- 4 rkl soijaa
- 2 rkl hunajaa tai siirappia
- yhden sitruunan mehu
- 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 3 rkl fariinisokeria
- 1 rkl worcestershirekastiketta
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl sinappia
- 2 tähtianista
Valmistusohje
◆ Paloittele kylkirivit kattilaan sopiviksi paloiksi. Keitä lihaa miedossa lihaliemessä reilu tunti. Anna jäähtyä liemessä.
◆ Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan. Keitä pari minuuttia. Pane kylkipalat uunivuokaan ja kaada päälle mausteliemi. Kypsennä 200-asteisessa uunissa välillä liemellä voidellen ja paloja käännellen, kunnes liha on pinnaltaan kauniin ruskeaa. Leikkaa kylkipalat annospaloiksi ja tarjoa esimerkiksi voissa paistettujen omenalohkojen kanssa.
Kommentit
Voi olla hyviä
Kommentit
Voi olla hyviä
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous