13.4.2012

Juureslastut

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 iso palsternakka
1 iso porkkana
2 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Pese ja kuori juurekset. Leikkaa ne ohuiksi lastuiksi juustohöylällä tai kuorimaveitsellä. Taputtele talouspaperilla kuiviksi.

2. Nosta lastut kulhoon ja valuta öljyä joukkoon. Kääntele lastuja, jotta öljy leviää tasaisesti.

3. Levitä leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteisessa uunissa, kunnes lastut ovat hieman ruskistuneet ja reunat käpristyneet. Mausta lastut ripauksella suolaa.

70 kJ (20 kcal) / 1 kpl

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi