Reseptit

Juuressurvos

Muusi on herkkua. Perinteisten perunoiden lisäksi siihen voi muhentaa myös erilaisista juureksista. Kokeile aromikasta juuriselleriä ja porkkanaa.

Teksti:
Maarit Cederberg
Kuvat:
Om-Arkisto

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Juuressurvos:

  • 50 g juuriselleriä
  • 4 porkkanaa
  • 8 jauhoista perunaa
  • n. 1 l vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 50 g voita

Valmistusohje

1. Kuori juurekset ja keitä suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi.

2. Valuta keitinvesi pois ja survo juurekset. Lisää voi.

3. Tarjoa juuressurvos esimerkiksi riistapotin kanssa.

X