Reseptit

Juusto-paprikaquesadillat

Paistetut lämpimät tortillat eli quesadillat nautitaan hyvän kinkun ja marinoitujen oliivien kanssa. Näissä tortilloissa on täytteenä juustoa ja paprikaa.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 8 ohutta vehnätortillaa

Täyte

  • 150 g sinihomejuustoa
  • 1 punainen paprika
  • 2 salottisipulia
  • 4 rkl viipaloituja säilykejalopenoja
  • 4 rkl tuoretta korianteria

Valmistusohje

Murusta juusto ja pilko paprika ja sipulit pieniksi paloiksi. Levitä täyteainekset tasaisesti neljälle tortillaletulle. Nosta päälle toiset letut ja paista jokaista täytettyä lettua kuivalla pannulla, grillissä, voileipägrillissä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile lämpiminä. Tarjoa marinoitujen chilioliivien kanssa.

Maista myös näitä Meksikon herkkuja:

963525-Burritos.jpg

Meksikolaiset burritot

920583-kanataco.jpg

Tacos con pollo eli kanatacot

806016-kasvistortilla_Hautala.jpg

Kasvistortilla

Kotiliesi.fi: Meksikolainen chili con carne

X