23.8.2016

Juusto-paprikaquesadillat

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Paistetut lämpimät tortillat eli quesadillat nautitaan hyvän kinkun ja marinoitujen oliivien kanssa. Näissä tortilloissa on täytteenä juustoa ja paprikaa.

Ainekset

8 ohutta vehnätortillaa

Täyte

150 g sinihomejuustoa
1 punainen paprika
2 salottisipulia
4 rkl viipaloituja säilykejalopenoja
4 rkl tuoretta korianteria

Valmistusohje

Murusta juusto ja pilko paprika ja sipulit pieniksi paloiksi. Levitä täyteainekset tasaisesti neljälle tortillaletulle. Nosta päälle toiset letut ja paista jokaista täytettyä lettua kuivalla pannulla tai voileipägrillissä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile lämpiminä. Tarjoa marinoitujen chilioliivien kanssa.

Maista myös näitä Meksikon herkkuja:

963525-Burritos.jpg

Meksikolaiset burritot

920583-kanataco.jpg

Tacos con pollo eli kanatacot

806016-kasvistortilla_Hautala.jpg

Kasvistortilla

Kotiliesi.fi: Meksikolainen chili con carne

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi