Reseptit

Juustoinen broileri-pannukiusaus

Lohturuokaa parhaimmillaan. Pannulla paistettava broilerikiusaus valmistuu nopeammin kuin uunissa. Kiusauksen joukkoon lopuksi sekoitettu sulatejuusto tekee paistoksesta todellisen kiusauksen.

Teksti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Juustoinen broileri-pannukiusaus:

  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 ps (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 1 tl curryjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl ruokakermaa
  • 2 dl Koskenlaskija-sulatejuustodippiä

Päälle:

  • 1 dl tuoretta hienonnettua kirveliä

Valmistusohje

1. Ruskista broilerin fileesuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää peruna-sipulisekoitus. Mausta currylla ja suolalla. Kaada sekaan ruokakerma.

2. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoittele välillä.

3. Lisää lopuksi joukkoon sulatejuustodippi. Hienonna päälle tuoretta kirveliä.

X