Juustoinen lohikeitto
Kalakeitto on varmasti jokaiselle tuttu, mutta oletko koskaan koittanut lisätä liemeen tuorejuustoa? Makuyhdistelmä on hauska ja päivittää mukavasti vanhaa tuttua kalakeittoa.
Ainekset
- 1 l kalalientä (kuutiosta tai fondista)
- 1 ps (750 g) peruna−keittokasviksia
- 1 ps (150 g) murennettua Koskenlaskija-sulatejuustoa
- 250 g kylmäsavulohta
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Juustoinen kalakeitto valmistetaan kylmäsavulohesta ja sulatejuustosta.
- Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi. Lisää pakastekasvikset ja keitä niitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto ja sekoittele, kunnes se on sulanut.
- Lisää paloiteltu kala. Voit leikata kylmäsavulohen suikaleiksi tai kuutioiksi kätevästi saksilla.
- Kuumenna keitto kiehumispisteeseen ja ripottele joukkoon hienonnettua tilliä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous