Juustolla täytetyt broilerin rintafileet ja tomaattikastiketta
Juustolla ja kinkulla täytetty broilerin rintafileet on mehevän maukasta kotiruokaa. Helppo tomaattikastike kruunataan kuohukermalla.
Ainekset
Juustolla täytetyt broilerin rintafileet:
- 4 isoa broilerinrintafileetä
- ripaus suola
- ripaus mustapippuria
- 2+2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 4 paksua viipaletta voimakasta kermajuustoa (esim. Västerbottens ost)
- 4 viipaletta palvikinkkua
Tomaattikastike:
- 2 salottisipulia hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- reilusti mustapippuria
- 2 rkl Sriracha-chilikastiketta
- 2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Mausta broilerinrintafileet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
2. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä ja voi paistinpannulla ja ruskista fileet molemmin puolin. Nosta fileet laakeaan uunivuokaan.
3. Leikkaa fileisiin terävällä veitsellä tasku ja täytä taskut juustolla ja kinkkuviipaleilla. Jätä odottamaan hetkeksi.
4. Kaada samalle paistinpannulle, missä paistoit broilerit, 2 rkl oliiviöljyä.
5. Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää tomaattipyree. Sekoita ja lisää tomaattimurskat sekä mausteet. Kiehauta ja lisää kerma. Kiehauta vielä ja kaada kastike täytettyjen rintafileiden kanssa samaan vuokaan.
6. Paista 220-astiesessa uunissa noin 15 minuuttia.
7. Tarjoile uunikasvisten kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous