Reseptit

Juustopallerot

Juustopallerot ovat suussa sulava naposteltava, jotka voi tarjoilla helposti esimerkiksi suolakeksien kera.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Pekka Holmström

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g chevreä
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa

pinnalle:

  • silputtuja kuivattuja karpaloita
  • ruohosipulisilppua
  • pähkinärouhetta
  • silputtuja keltaisia rusinoita

Valmistusohje

Juustopallerot voi tarjota myös pienien suolakeksien päältä.

1. Sekoita tuorejuusto kuorettomaksi leikattuun chevreen monitoimikoneessa tai sähkövatkaimella. Anna seoksen jähmettyä jääkaapissa noin 1 tunti.
2.Pyörittele juustoseoksesta pieniä juustopalleroita. Kierittele juustopallerot karpalo-, rusina- ja ruohosipulisilpussa sekä pähkinärouheessa.

X