
Juustopallot
Tarjoa juustopallojen kanssa retiisejä ja viinirypäleitä.
Ainekset
- 300 g cheddarjuustoa
- 2 rkl ranskankermaa (Hyla tai Into)
- 2 rkl pehmeää voita (Hyla)
- (tilkka sherryä)
Pinnalle
- 100 g pistaasipähkinän sydämiä
Valmistusohje
1. Paahda pistaasipähkinät kevyesti kuivalla paistinpannulla. Anna jäähtyä ja rouhi pistaasit.
2. Paloittele juusto tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Lisää ranskankerma, voi (ja sherry). Pyöräytä seos tahnaksi.
3. Pyörittele tahnasta pieniä juustopalloja ja kierittele ne pähkinärouheessa. Pistä jokaiseen palloon cocktailtikku ja anna juustopallojen jähmettyä jääkaapissa jonkin aikaa.
Vinkki: Pyörittele juustopallot pistaasipähkinärouheen sijaan paahdetuissa pinjansiemenissä, yrttisilpussa tai paahdetussa leipärouheessa. Tarjoa pallojen kanssa retiisejä ja viinirypäleitä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous