Juustoskonssit
Lämmin leipä kuuluu suloiseen kesäaamuun. Skonssit ovat valmiita parissakymmenessä minuutissa.
Ainekset
Juustoskonssit
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sämpylä- tai grahamjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 dl maitoa tai vettä
- 1 dl juustoraastetta
- 1/2 dl öljyä tai sulatettua margariinia
Valmistusohje
Juustoskonssit leivotaan helposti näin:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon juustoraaste, maito ja rasva. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa.
2. Muotoile taikinasta leivinpaperin päällä neljä leipää. Pistele leivät haarukalla ja paista 225 asteen lämmössä noin 15 minuuttia. Tarjoa juustoskonssit vastapaistettuina.
Vinkki: Ihana aamiainen syntyy vastapaistetuista juustoskonsseista ja hetkessä valmiista munakokkelista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivot herkulliset juustosämpylät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous