9.5.2012

Jyväjemmarin syyspata

Teksti: Raija Hentman

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

0.5 ps parsakeittoa
1 dl kuivattua hapankaalia
0.5 dl kuivattua keittojuuressekoitusta
1 dl kuivattua jauhelihaa
0.5 dl 7-viljan sekoitusta
2 valkosipulin kynttä
1/2 maustemitallinen kuminaa
2 rkl persilijaa
0.5 dl paahdettuja auringonkukan siemeniä
6 dl vettä

Valmistusohje

Paahda auringonkukansiemenet teflonpannulla jo kotona ruokia pakatessasi tai osta valmiiksi paahdettuja.

Kaada kattilaan vesi, keittojauhe, liotetut kuivatuotteet (myös 7- viljan sekoitus) sekä mausteet. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet keitoksen poristessa ja sekoita joukkoon. Lisää auringonkukansiemenet, kun jyvät ovat kypsyneet – ja ruoka on valmista.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *