Jyväjemmarin syyspata
Jyväjemmarin syyspadassa maistuvat auringonkukansiemenet yhdessä kasvisten ja jauhelihan kanssa. Juuri sopiva ruoka syysiltoihin.
Ainekset
- 0.5 ps parsakeittoa
- 1 dl kuivattua hapankaalia
- 0.5 dl kuivattua keittojuuressekoitusta
- 1 dl kuivattua jauhelihaa
- 0.5 dl 7-viljan sekoitusta
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 maustemitallinen kuminaa
- 2 rkl persilijaa
- 0.5 dl paahdettuja auringonkukan siemeniä
- 6 dl vettä
Valmistusohje
Paahda auringonkukansiemenet teflonpannulla jo kotona ruokia pakatessasi tai osta valmiiksi paahdettuja.
Kaada kattilaan vesi, keittojauhe, liotetut kuivatuotteet (myös 7- viljan sekoitus) sekä mausteet. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet keitoksen poristessa ja sekoita joukkoon. Lisää auringonkukansiemenet, kun jyvät ovat kypsyneet – ja ruoka on valmista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous