Kaali-porocaesar
Kaali-porocaesar on syksyinen muunnos klassisesta suosikkisalaatista.
Ainekset
- 150 g pehmeäkeräisen valkokaalin ulkolehtiä tai savojinkaalia
- 1 ruukku roomansalaattia
Kastike
- 1 ruukku villirucolaa
- veitsenkärjellinen murskattua valkosipulia
- 3 rkl mustaleimaista emmentalraastetta
- 3 rkl auringonkukansiemeniä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 3 rkl rypsiöljyä
- 3 rkl turkkilaista jogurttia
Lisäksi
- 1 pkt (150 g) kylmäsavupororouhetta
- mustaleimaista emmentaljuustoa lastuina
Valmistusohje
1. Revi kaalin- ja salaatinlehdet tarjoilukulhoon ja nostele sekaisin.
2. Aja teholeikkurilla rucolanlehdet karkeaksi silpuksi. Lisää murskattu valkosipuli ja auringonkukansiemenet. Aja karkeaksi. Lisää mausteet ja öljy ja aja tasaiseksi. Lisää jogurtti lusikalla joukkoon.
3. Valuta kastike kaaliseoksen joukkoon ja kääntele ainekset sekaisin.
4. Jaa salaattiseos tarjoilulautasille, ripottele joukkoon kylmäsavuporoa ja vuole päälle emmentaljuustosta ohuita lastuja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous