Reseptit

Kaali-sipulisalaatti (Jam Kalum Pee)

Kaali-sipulisalaatti sopii koristeluineen juhlapöytään.

Teksti:
Sirpa Talka ja Niramon Thanuddhanusilp

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • neljännes kiinankaalia suikaloituna
  • 0.5 dl minttua silputtuna
  • 1 dl maapähkinää paahdettuna ja kuorittuna
  • 1 dl paahdettua, kuivattua sipulia
  • 3 rkl kalakastiketta
  • 3 rkl palmusokeria
  • punaista chiliä suikaloituna

koristeeksi

  • tomaatinkuoresta työstetty ruusu
  • kurkusta ja porkkanasta kaiverretut lehdet
  • tomaattilohkoja
  • neljännes punaista paprikaa suikaloituna

Valmistusohje

Pane kaali kulhoon. Sekoita joukkoon minttu, pähkinät sekä sipuli. Sekoita kalakastike ja palmusokeri keskenään. Mausta kastike sopivasti chilillä. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita.

Siirrä salaatti tarjoiluvadille ja koristele se paprikalla ja kasviskoristeilla. Tarjoa heti.

X