Kaali-sipulisalaatti (Jam Kalum Pee)
Kaali-sipulisalaatti sopii koristeluineen juhlapöytään.
Ainekset
- neljännes kiinankaalia suikaloituna
- 0.5 dl minttua silputtuna
- 1 dl maapähkinää paahdettuna ja kuorittuna
- 1 dl paahdettua, kuivattua sipulia
- 3 rkl kalakastiketta
- 3 rkl palmusokeria
- punaista chiliä suikaloituna
koristeeksi
- tomaatinkuoresta työstetty ruusu
- kurkusta ja porkkanasta kaiverretut lehdet
- tomaattilohkoja
- neljännes punaista paprikaa suikaloituna
Valmistusohje
Pane kaali kulhoon. Sekoita joukkoon minttu, pähkinät sekä sipuli. Sekoita kalakastike ja palmusokeri keskenään. Mausta kastike sopivasti chilillä. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita.
Siirrä salaatti tarjoiluvadille ja koristele se paprikalla ja kasviskoristeilla. Tarjoa heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous