
Kaalisalaatti vietnamilaisittain
Ainekset
- 2 porkkanaa
- 300 g retikkaa
- 300 g valkokaalia
- 2 rkl hienonnettua minttua
- 3 rkl suolapähkinöitä
Kastike
- 1 limetin mehu
- 1 rkl kalakastiketta
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- 1 tl raastettua inkivääriä
Valmistusohje
1. Kuori porkkanat ja retikka. Leikkaa kasvikset ohuen ohuiksi tikuiksi. Vedä kaalista juustohöylällä ohuita suikaleita. Voit myös ajaa kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
2. Lisää kasvisten joukkoon hienonnettu minttu ja karkeaksi rouhitut suolapähkinät. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.
3. Kääntele maut sekaisin ja anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista. Ruokaisana lisänä voit tarjoilla grillattua lihaa tai paahdettua kalaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous