Kaaliwingsit
Suosittujen kanansiipien vegeversio valmistuu kukka- tai parsakaalista. Mausteiset ja makoisiksi paahdetut kaalinkukinnot saavat lisäpotkua chilidipistä.
Ainekset
Kaaliwingsit:
- 1 kg parsa- tai kukkakaalia
- 1 1/2 dl vettä
- 1 1/2 dl kikhernejauhoja
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl Sriracha-chilikastiketta
- 1-2 rkl hunajaa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
Chilidippi:
- 200 g laktoositonta ranskankermaa
- 1 dl korianteria hienonnettuna
- 2 rkl Sriracha-chilikastiketta
- 1/4 tl suolaa
- (1/2 punainen chili)
Valmistusohje
1. Paloittele kaali nupuiksi.
2. Sekoita veteen kikhernejauho, öljy ja mausteet. Anna turvota hetki.
3. Upota kaalit taikinaan ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista wingsejä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous