Kahden kalan carpaccio
Kahden kalan carpaccio sopii erityisen hyvin alkupalaksi joulun herkutteluun. Tässä reseptissä carpaccio syntyy lohesta ja siikasta.
Ainekset
Kahden kalan carpaccio
- 250 g tuoretta lohta ohuina viipaleina
- 250 g tuoretta siikaa ohuina viipaleina
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 2 rkl limetin mehua
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl sokeria
- 1/4 tl tuoretta mustapippuria
- 1/4 ruukku punabasilikaa
- (parmesaanilastuja)
Valmistusohje
Kahden kalan carpaccio valmistuu helposti näin:
1. Levitä kalaviipaleet neljälle laakealle lautaselle tai isolle vadille ohueksi tasaiseksi kerrokseksi.
2. Sekoita oliiviöljyn joukkoon limetin mehu ja mausta kevyesti suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
3. Sivele kalaviipaleet kastikkeella ja koristele annokset punabasilikan lehdillä.
4. Voit halutessasi viimeistellä annoksen parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.
Vinkki: Herkullisen kalacarpaccion salaisuus on raikas ja ehdottoman tuore kala. Tarjoa kahden kalan carpacciota vaikka jouluaterian kalapöydässä.
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin teet sitruunaisen lohicarpaccion
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous