Mainos Reseptit

Kaikuja Karjalasta: Minttusuklaarusinat

30.10.2015 Teksti: Kaikuja Karjalasta

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

100 g tummaa suklaata
1 tl piparminttuaromia (vajaa tl)
200 g Sun-Maid rusinoita

Valmistusohje

Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää mukaan tipoittain piparminttuaromia, kunnes maku miellyttää. Lisää rusinat ja kääntele sekaisin. Huomioi, että aromin vaikutus vaimenee, kun rusinat lisätään mukaan.

Asettele suklaarusinat jähmettymään leivinpaperin päälle. Kun suklaa on kovettunut, irrottele rusinat varovasti toisistaan. Voit nauttia suklaarusinat sellaisenaan tai esimerkiksi rahkan lisukkeena. 

Kaikuja Karjalasta -blogi osallistuu Sun-Maidin ja Ruoka.fi:n 100 tapaa käyttää rusinaa–kilpailuun.

Äänestä paras rusinaresepti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *