Reseptit

Kalamurekepihvit grilliin

Grillaa kalamurekepihvejä noin viisi minuuttia molemmilta puolilta.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • ½ kg jauhettua kirjolohta tai muuta kalaa
  • 1 muna
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 hienonnettu chili
  • ½ nippua tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kalafondia
  • ½ tl meri- tai mineraalisuolaa
  • ½ tl sitruunapippuria

ympärille:

  • ohuita kylmäsavulohisuikaleita

Valmistusohje

Sekoita jauhetun kalan joukkoon kaikki muut aineet. Muotoile taikinasta pyöreitä pihvejä ja kietaise niiden ympärille kylmäsavulohisuikale. Kiinnitä se tarvittaessa tikulla.

Nosta pihvit öljytylle ritilälle, parilalevylle tai vuolukiven päälle ja grillaa noin viisi minuuttia molemmilta puolilta.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

X