732173-kalarullat.jpg
Reseptit

Kalarullat

Tarjoa kalarullat perunasoseen ja rakuunalla maustettujen höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g (4 isoa fileetä) vaaleita kalafileitä (ahven, kuha, puna-ahven)
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • noin ½ tl suolaa
  • 0.5 tl pippuria
  • 50 g purjoa
  • 1-2 ruukkua rucolaa
  • 1 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa fileet ruodottomiksi, mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Huuhdo ja viipaloi purjo sekä rucola. Kypsennä kevyesti öljyssä pannulla.

3. Levitä rucola-purjotäyte fileille, rullaa ja kiinnitä cocktailtikulla.

4. Paista kalarullia miedohkolla lämmöllä pannulla kannen alla käännellen välillä, kunnes kalan liha on valkoista.

5. Tarjoa perunasoseen ja rakuunalla maustettujen höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.

730 kJ (170 kcal) annos

X