Kalatahna laivälle
Reissueväät kannattaa pakata tiukaksi pinoksi voipaperin kanssa ja pistää kylmään odottamaan. Puristuksessa tahna leviää leipään ja eväät maustuvat meheviksi kuin voileipäkakku.
Ainekset
- 2 savuahvenen lihat
- 4 sellerinvartta
- 1 omena
- 4 etikkakurkkua
- 100 g voita
- 100 g tuorejuustoa
- 1 rkl sinappia
- 1 nippu tilliä
lisänä:
- jäävuorisalaattia
- paprikarenkaita
- 8 palaa ruispaahtoleipää
Valmistusohje
Perkaa kala ja hakkaa veitsellä tahnamaiseksi. Silppua sellerinvarret, omena ja kurkut sekä tilli.
Notkista voi ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta voi sinapilla (tai currylla). Hierrä kaikki ainekset keskenään. Levitä tahna paahtoleiville ja kokoa leivät pinoksi. Tarjoa lehtisalaatin ja paprikan kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous