Kampasimpukat japanilaisittain
Japanin tyyliin tehdyt kampasimpukat dipataan vuorotellen tummaan soijakastikkeeseen ja wasabimajoneesiin.
Ainekset
- 12 isoa kampasimpukkaa
- 3 rkl öljyä
- 3 rkl kuivaa sherryä
- 1 valkosipulinkynsi
- mustapippuria
Pinnalle
- furikake-mausteseosta
Soijadippi
- 2 rkl japanilaista soijaa
- 2 rkl sherryä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl miriniä
- 1 rkl öljyä
- tilkka seesamiöljyä
Wasabidippi
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl wasabia
Valmistusohje
1. Sulata kampasimpukat. Sekoita marinadi öljystä ja sherrystä, viipaloi mukaan valkosipuli ja mausta mustapippurilla. Marinoi kampasimpukoita tunnin ajan liemessä.
2. Kuivaa kampasimpukat ja paista kuumassa voi-öljyseoksessa noin minuutin ajan molemmin puolin. Ripottele pinnalle furikakea ja tarjoile soija- ja wasabidippien kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous