Kanasalaattia rieskakoreissa
Kanasalaatilla täytetyt rieskakorit sopivat retkievääksi. Rieskakorit on tehty pyöreistä rieskoista, jotka on paistettu rapeiksi muffinipellin koloissa. Tietysti rieskat voi myös kääriä pehmeinä rullaleiviksi.
Ainekset
Kanasalaattia rieskakoreissa
- 4-6 pyöreää rieskaa
- 1 omena
- 200-300 g broilerin rintafileitä
- 1 rkl öljyä
- suolaa, mustapippuria
- 200 g maustettua tuorejuustoa (esim. Apetina Intia)
- tilkka maitoa tai kermaa
- 1 tl currya
- 1 rkl sitruunamehua
- rapeita salaatinlehtiä
Lisäksi:
- 1 paprika
- 1-2 porkkanaa
- 1/2 kurkkua
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
Kanasalaatti tehdään rieskakoreihin näin:
Leikkaa broilerifileet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista palat kypsiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Anna jäähtyä. Kuori ja kuutioi omena. Notkista tuorejuusto tilkalla maitoa tai kermaa. Mausta currylla ja sitruunamehulla. Sekoita broileripalat ja omenakuutiot juustoseokseen.
Painele rieskat isokokoisen muffinipellin koloihin. Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin kuusi minuuttia. Anna jäähtyä ja irrota rapeat leipäkupit varoen. Vuoraa jäähtyneet kupit salaatinlehdillä. Täytä rieskakupit broilerisalaatilla ja pakkaa isoon muovirasiaan. Leikkaa kasvikset tikuiksi ja kiinnitä kimpuiksi muovilenkeillä. Sekoita kermaviiliin chilikastike.
Saatat pitää myös koko perheen kana-nuudelisalaatista tai vietnamilaisesta kanasalaatista
Katso myös Kotiliesi.fi: 5 x maukas broilerisalaatti – kokosimme Kotilieden parhaat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous