Reseptit

Kaneli-sokerisarvet

2.10.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kaneli-sokerisarvet ovat viikonloppujen täydellistä aamiaistarjottavaa.

Ainekset

1 pkt/ 6 kpl lehtitaikinalevyjä
1 kananmuna
1 dl kaneli-sokeria

Valmistusohje

1. Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperilla peitetylle uunipellille sulamaan. Kun ne ovat sulaneet, leikkaa levyt kulmasta kulmaan pitkiksi kolmioiksi.

2. Kääri kolmiot terävää kärkeä kohden rullalle ja muotoile sarven muotoon.

3. Voitele ne kevyesti vatkatulla kananmunalla ja ripottele pinnalle reilusti kanelisokeria.

4. Paista kaneli-sokerisarvia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme