Reseptit

Kannullinen kuplivaa Ascotin tapaan

Tämä kesäjuoma on tarkoitettu virkistämään! Tarvitset kurkkua, mansikoita, mintun- tai basilikanlehtiä, vadelmamehua ja sitruunalimonadia.

Teksti:
Tiina Rantanen
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0,5 kurkkua
  • 3 dl mansikoita
  • mintun- tai basilikanlehtiä
  • (1 appelsiini)
  • 2 dl laimentamatonta vadelmamehua
  • 1.5 l sitruunalimo- nadia tai sitruunan- makuista kivennäisvettä
  • jäitä

Valmistusohje

Kannullinen kuplivaa saa raikkaan maun tuoreesta kurkusta, mansikoista ja yrteistä. Jos korvaat vadelmamehun Pimm’s-juomasekoituksella, saat juoman, jota tarjotaan Ascotin laukkakilpailussa.

Viipaloi kurkku ja lohko mansikat (ja viipaloi appelsiini). Pane ainekset kannuun tai boolimaljaan. Kaada joukkoon vadelmamehu ja sitruunalimonadi. Viimeistele juoma jääpaloilla ja yrtinlehdillä.

Katso myös:

Rubiini Booli

Eksoottisen hedelmäinen booli

Red Jacuzzi -booli

Kotiliesi: Hedelmäinen hellejuoma

X