Reseptit

Kannullinen kuplivaa Ascotin tapaan

19.5.2015 Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

0,5 kurkkua
3 dl mansikoita
mintun- tai basilikanlehtiä
(1 appelsiini)
2 dl laimentamatonta vadelmamehua
1.5 l sitruunalimo- nadia tai sitruunan- makuista kivennäisvettä
jäitä

Valmistusohje

Kannullinen kuplivaa saa raikkaan maun tuoreesta kurkusta, mansikoista ja yrteistä. Jos korvaat vadelmamehun Pimm’s-juomasekoituksella, saat juoman, jota tarjotaan Ascotin laukkakilpailussa.

Viipaloi kurkku ja lohko mansikat (ja viipaloi appelsiini). Pane ainekset kannuun tai boolimaljaan. Kaada joukkoon vadelmamehu ja sitruunalimonadi. Viimeistele juoma jääpaloilla ja yrtinlehdillä.

Katso myös:

Rubiini Booli

Eksoottisen hedelmäinen booli

Red Jacuzzi -booli

Kotiliesi: Hedelmäinen hellejuoma

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme