Kantarellicarbonara
Kantarellicarbonara on nopea ja herkullinen arkeenkin sopiva ruoka. Maistuva versio syntyy myös paistettujen suppilovahveroiden tai mustatorvisienten kera.
Ainekset
Kantarellicarbonara:
- noin 300 g kantarelleja
- 175 g pekonia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 dl kuohukerma
- suolaa
- mustapippuria
- 2 dl parmesaaniraastetta
Lisäksi
- 300 g spagettia
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
2. Puhdista ja paloittele sienet. Suikaloi pekoni ja hienonna valkosipuli.
3. Paista sienistä neste pois kuumalla paistinpannulla. Laita sienet hetkeksi sivuun. Lisää pannulle pekoni ja paista se rapeaksi. Lisää sipuli ja sienet ja anna ruskistua. Lisää kerma, kiehauta ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kääntele joukkoon kuuma valutettu pasta ja viimeistele parmesaaniraasteella. Tarjoile heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous