Reseptit

Kaprissilli

Tarjoa kaprissilli uusien perunoiden kanssa.
Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 kevytsuolattua sillifileetä

Kastike

  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 maustekurkku
  • 200 g kevytkermaviiliä
  • 1 pieni tlk (50-60 g) kapriksia
  • rouhittua mustapippuria

koristeeksi

  • kapriksia
  • ruohosipulia ja tilliä

Valmistusohje

Leikkaa sillifileet viipaleiksi.

Hienonna ruohosipuli ja tilli. Leikkaa maustekurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita ruohosipuli, tilli, maustekurkku ja kaprikset (säästä osa koristeeksi) kermaviilin joukkoon. Mausta kastike mustapippurilla. Kaada kastike silliviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa tai vaikka seuraavaan päivään.

Koristele silli kapriksilla, ruohosipulilla ja tillillä ja tarjoa uusien perunoiden kanssa.

X