karamellisoidut kanelipopcornit
Reseptit

Karamellisoidut kanelipopcornit

Popcorneja parempaa leffaevästä saa etsiä! Popparit saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun kääntelet ne pannulla mausteisessa karamellikastikkeessa. Kokeile rohkeasti erilaisia maustevariaatioita.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Karamellisoidut kanelipopcornit:

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl voita
  • 4 rkl siirappia
  • ripaus suolaa
  • ripaus kanelia
  • ripaus chilijauhetta
  • 2 l popcornia

Valmistusohje

1. Ota kaksi paistinpannua.

2. Kuumenna molemmilla 2 rkl rypsiöljyä ja 1 rkl voita. Lisää molemmille 2 rkl siirappia. Anna kuumentua mutta älä polta, käytä keskilämpöä.

3. Lisää mausteet ja sekoita.

4. Lisää joukkoon popcornit, molemmille pannuille litra popcornia. Kääntele poppareita mausteseoksessa ja sammuta liesi.

5. Kaada popcornit kulhoon ja anna jäähtyä. Nauti.

X