Karamellisoitua ananasta ja passionkermaa
Jälkiruoassa maistuu etelän aurinko. Karamellisoitu ananas hunnutetaan passionhedelmän makuisella kermavaahdolla.
Ainekset
- 1 ananas
- 1 dl sokeria
- 2 rkl vettä
- 25 g voita
Passionkerma:
- 2 dl kuohukermaa
- 1-2 rkl sokeria
- 2 passionhedelmän sisus
Valmistusohje
1. Kuori ananas ja leikkaa se lohkoiksi. Poista lohkoista kova keskiosa.
2. Kaada sokeri isolle paistinpannulle ja anna sen sulaa siihen koskematta keskilämmöllä. Kun sokeri on kauniin kullanruskeaa, lisää pannulle vesi ja voi. Kun seos on tasaista, lisää ananaslohkot ja kääntele niitä sokerissa.
3. Nostele hieman väriä saaneet lohkot vadille.
4. Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla ja passionhedelmällä. Tarjoile karamellisoidut ananaslohkot passionkerman kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous