
Karitsan paahtopaisti
Ainekset
- 4 karitsan paahtopaistia
Marinadi
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita marinadin aineet, ja anna lihan maustua vähintään 4 tuntia tai yön yli.
2. Ota paistit huoneenlämpöön pariksi tunniksi, ja kuivaa pinta. Ruskista paistit kauttaaltaan ja nosta uunivuokaan. Aseta paistomittari suurimpaan paistiin. Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 54 astetta.
3. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Kääri paistit yksitellen folioon, ja anna niiden vetäytyä hetken aikaa.
4. Leikkaa paistit ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoilulautasille. Valuta päälle folioon kertynyt neste. Tarjoile linssimuhennoksen ja rucolasalaatin kera.
Kommentit
Mielestäni karitsan paahtopaistit eivät tarvitse paistilämpömittaria, ovat pienikokoisia.
Ostan aina tasakokoisia joten kypsyvät yhtä aikaa.
Kommentit
Mielestäni karitsan paahtopaistit eivät tarvitse paistilämpömittaria, ovat pienikokoisia.
Ostan aina tasakokoisia joten kypsyvät yhtä aikaa.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous