Karitsanpaisti ja kasvikset padassa
Kypsennä karitsanpaisti padassa porkkanan, palsternakan, paprikan ja perunan kanssa.
Ainekset
Karitsanpaisti padassa kasvisten kannssa
- 600 g luutonta karitsanpaistia
- 1 rkl pullomargariinia
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl vastarouhittua pippuria
- 2 tl soijakastiketta
- 8 salottisipulia
- 4 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 1 paprika
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 laakerinlehteä
- 2 oksaa timjamia
- 1 oksa rosmariinia
- 1/2 tl salviaa
- 1-2 dl vettä
- 4-6 pientä perunaa
- 2-3 rkl vähäsokerista omenasosetta
- ½-1 dl kasvirasvakermaa (laktoositonta ja gluteenitonta)
Valmistusohje
Karitsanpaisti ja kasvikset valmistuvat padassa helposti näin:
1. Paloittele huoneenlämpöinen karitsanliha ja paista pannulla margariinissa. Mausta, siirrä pataan ja uuniin 150 asteeseen.
2. Puhdista ja pilko kasvikset, paista kevyesti ja huuhtele pannu vesitilkalla. Lisää kasvikset, neste ja mausteet pataan.
3. Hauduta 1½ tuntia, lisää perunat ja tarvittaessa nestettä.
4. Kypsennä ½ tuntia, suurusta liemi omenasoseella, lisää tilkka kasvirasvakermaa, tarkista maku ja tarjoa.
Vinkki: Yksi annos karitsanpaistia ja kasviksia sisältää 1400 kJ (330 kcal).
Lue myös Kotiliesi.fi: Lammas maistuu arki-iltana ja juhlapöydässä – kokosimme parhaat lammasreseptit padoista paisteihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous