Reseptit

Karpaloinen gin&tonic

Suomalaiset ginit valloittavat maailmaa ja voittavat palkintoja. Sen kunniaksi kohotetaan karpaloilla ja rosmariinilla maustettu ginidrinkki!
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Karpaloinen gin&tonic

  • 4 cl karpalomehua
  • 4 cl giniä
  • 4 cl tuorepuristettua mandariinimehua
  • 1/2-1 rkl vaaleaa siirappia
  • 1 oksa tuoretta rosmariinia
  • jäitä
  • tonicvettä

Valmistusohje

1. Jäähdytä lasi hyvin esimerkiksi pakastimessa.

2. Kaada lasin pohjalle karpalo­ mehu, gini, mandariinimehu ja siirappi.

3. Lisää muutama lehti rosma­riinia ja sekoita.

4. Täytä lasi jäillä ja kaada päälle tonicia.

5. Koristele karpaloilla ja mandariiniviipaleella.

X