
Kasvisborssi
Kasvisborssi tehdään pikapikaa pakastekasvikista. Vehnäproteiinista valmistetut Vöner-lastut tekevät keitosta supermaukkaan.
Ainekset
Kasvisborssi
- 1 pss (700 g) borssikeittoaineksia (Pirkka)
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl timjamia
- 1 pkt (200 g) Vöner-lastuja
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Lisäksi
- kasvipohjaista ranskankermaa
Valmistusohje
Kasvisborssi tehdään helposti näin:
1. Valmista keitto pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta valmis keitto sitruunamehulla ja timjamilla. Anna tekeytyä kannen alla jonkin aikaa.
2. Paista Vöner-lastuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää lastut borssin päälle. Viimeistele kasvisborssi hienonnetulla ruohosipulilla ja tarjoa kasvipohjaisen ranskankerman kanssa.
Katso myös: Keltainen kasvisborssikeitto
Katso myös Kotiliesi.fi: Vartissa valmis härkisborssi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous