Reseptit

Kasvisborssi

Kasvisborssi tehdään pikapikaa pakastekasvikista. Vehnäproteiinista valmistetut Vöner-lastut tekevät keitosta supermaukkaan.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kasvisborssi

  • 1 pss (700 g) borssikeittoaineksia (Pirkka)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl timjamia
  • 1 pkt (200 g) Vöner-lastuja
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Lisäksi

  • kasvipohjaista ranskankermaa

Valmistusohje

Kasvisborssi tehdään helposti näin:

1. Valmista keitto pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta valmis keitto sitruunamehulla ja timjamilla. Anna tekeytyä kannen alla jonkin aikaa.

2. Paista Vöner-lastuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää lastut borssin päälle. Viimeistele kasvisborssi hienonnetulla ruohosipulilla ja tarjoa kasvipohjaisen ranskankerman kanssa.

Katso myös: Keltainen kasvisborssikeitto

Katso myös Kotiliesi.fi: Vartissa valmis härkisborssi

X