Kasvisbowl
Trendikäs kasvisbowl syntyy ravioleista, broccoliinista, herneistä ja tomaateista. Salviapestosta sekoitettu kastike mehevöittää kulhosalaatin. Jos et löydä kaupasta salviapestoa, voit korvata sen muilla pestoilla. Broccoliinit maistuvat parhaimmilta, kun ne pikapaistaa pannulla niin, että rakenne jää rouskuvaksi.
Ainekset
Kasvisbowl
- 1 ps (200 g) broccoliineja
- 1 ps (250 g) pinaatti-ricottaravioleja
- 1 ps (200 g) pakasteherneitä
- 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
- 3 rkl salviapestoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 150 g fetajuustoa
- 1/2 ruukku basilikaa
Valmistusohje
Kasvisbowl tehdään helposti näin:
1. Leikkaa broccoliineista kuivahtaneet päät varsista pois, huuhtele ja leikkaa broccoliinit 3–4 osaan.
2. Keitä raviolit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna samalla pakasteherneet höyryttämällä niitä siivilässä pastakattilan päällä. Valuta kypsät raviolit keitinvedestä.
3. Paista broccoliineja paistinpannulla öljytilkassa 2–3 minuuttia, kunnes niiden väri syvenee tumman vihreäksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
4. Sekoita salviapesto ja oliiviöljy keskenään.
5. Nostele annoslautasille ravioleja, broccoliinia, herneitä ja kirsikkatomaatteja. Murustele päälle fetaa. Lusikoi päälle pestokastiketta. Viimeistele kasvisbowl basilikalla.
Katso myös: Vege-poke
Katso myös Kotiliesi.fi: Trendikäs kulhoruoka on arjen pelastaja – näin kokoat sen evääksi tai aterialle
Kommentit
Kasvisbowl kasvisbowl, onko pakko?
Miksei kasviskulho!
Kommentit
Kasvisbowl kasvisbowl, onko pakko?
Miksei kasviskulho!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous