Reseptit

Kasvisleipä

Maalaisleipää, kasviksia ja mausteita. Tätä enempää ei paahdettu kasvisleipä vaadi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • paahdettua maalaisleipää
  • parsaa, paprikaa, munakoisoa ja sipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • persilja- tai basilikaöljyä

Valmistusohje

Pehmeät, paahdetut kasvikset sopivat hyvin rapean leivän päällisiksi. Nämä leivät ovat varma valinta, jos kylään on tulossa isompi porukka, sillä ne sopivat kasvissyöjillekin.

1. Paahda leipä.

2. Paahda parsa, paprika, munakoiso ja sipuli uunissa.

3. Mausta voileipä suolalla, mustapippurilla ja persilja- tai basilikaöljyllä.

Katso myös:

Kasvisleipäset, Ruoka.fi

Välimeren paprikat, Ruoka.fi

Kasvistempurat, Kotiliesi.fi

X