Reseptit

Kasvisleipä

5.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

paahdettua maalaisleipää
parsaa, paprikaa, munakoisoa ja sipulia
suolaa
mustapippuria
persilja- tai basilikaöljyä

Valmistusohje

Pehmeät, paahdetut kasvikset sopivat hyvin rapean leivän päällisiksi. Nämä leivät ovat varma valinta, jos kylään on tulossa isompi porukka, sillä ne sopivat kasvissyöjillekin.

1. Paahda leipä.

2. Paahda parsa, paprika, munakoiso ja sipuli uunissa.

3. Mausta voileipä suolalla, mustapippurilla ja persilja- tai basilikaöljyllä.

Katso myös:

Kasvisleipäset, Ruoka.fi

Välimeren paprikat, Ruoka.fi

Kasvistempurat, Kotiliesi.fi

 

 

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *