Reseptit

Kasvisnyytit

Kasvisnyytit muhivat grillissä makoisiksi. Voit käyttää mieleisiäsi kasviksia. Tuorejuusto antaa kasvisnyyteille pehmeän maun.

Teksti:
Maija Silvennoinen
Kuvat:
Hanne Manelius

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kasvisnyytit:

  • 4 kpl nauriita
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni paprika
  • 8 kpl vihreää parsaa
  • 1/2 tl vastajauhettua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 4 rkl tuorejuustoa
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

Kasvisnyytit tehdään näin:

1. Kuori ja viipaloi nauriit. Viipaloi kesäkurpitsa ja paprika. Puolita parsat.

2. Laita pöydälle neljä palaa alumiinifoliota ja folion päälle leivinpaperin pala. Asettele kasvikset leivinpaperin päälle ja mausta pippurilla sekä suolalla makusi mukaan. Lusikoi jokaisen nyytin päälle ruokalusikallinen tuorejuustoa. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipulia ja sulje nyytti kevyesti.

3. Laita kasvisnyytit grilliin keskilämmölle noin 20 minuutiksi kunnes kasvikset ovat kypsyneet.

Katso myös: Nektariini-fetanyytit

Katso myös Kotiliesi.fi: Bataattinyyttejä, raastettua fetaa ja yrttejä

X