Reseptit

Kasvispannari

26.6.2018 Teksti: Naperosta nautiskelijaksi-kirja (Read me) Kuvat: Anja Mahrenholz, Minna Vauhkonen

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Pannariin saa uutta potkua lisäämällä siihen kasviksia. Päälle voi murustella myös fetajuustoa.

Ainekset

Kasvispannari:

3 dl kauramaitoa
3 kananmunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 dl vehnäjauhoja
1 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 dl kukka- ja parsakaalia pieneksi silputtuna
1/2 dl purjoa pieneksi silputtuna

Lisäksi halutessasi:

1 dl fetajuustoa murennettuna

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita kulhossa kauramaito, kananmunat ja oliiviöljy. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota sillä välin, kun silppuat kukka- ja parsakaalin sekä purjon.

2. Vuoraa noin puolikkaan uunipellin kokoinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle kasvikset ja halutessasi fetajuusto.

3. Paista pannukakkua uunissa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme