Reseptit

Kasvispannari

Pannariin saa uutta potkua lisäämällä siihen kasviksia. Päälle voi murustella myös fetajuustoa.

Teksti:
Naperosta nautiskelijaksi-kirja (Read me)
Kuvat:
Anja Mahrenholz, Minna Vauhkonen

Pannariin saa uutta potkua lisäämällä siihen kasviksia. Päälle voi murustella myös fetajuustoa.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kasvispannari:

  • 3 dl kauramaitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 dl kukka- ja parsakaalia pieneksi silputtuna
  • 1/2 dl purjoa pieneksi silputtuna

Lisäksi halutessasi:

  • 1 dl fetajuustoa murennettuna

Valmistusohje

Kasvispannari tehdään näin helposti:

Kasvispannari saa ihanan maun kukka- ja parsakaalista sekä purjosta.

1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Riko kananmunat yksitellen kulhoon. Sekoita kulhossa kauramaito, kananmunat ja oliiviöljy. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota sillä välin, kun silppuat kukka- ja parsakaalin sekä purjon.

2. Vuoraa noin puolikkaan uunipellin kokoinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle kasvikset ja halutessasi fetajuusto.

3. Paista pannukakkua uunissa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Kaipaatko lisää suolaisten pannukakkujen ohjeita? Kokeile vaikkapa perunapannaria, pizzapannaria, juurespannaria tai blinipannaria.

Katso myös Kotiliesi.fi: Parhaat pannukakku-ohjeet – ota talteen makeiden, suolaisten ja täytettyjen pannareiden reseptit

X