
Kasvistacot ja mangosalsa
Kasvistacot täytetään paputäytteellä ja hunnutetaan mangosalsalla. Kasvistacot sopivat myös laihduttajalle ja keventäjille, sillä niissä on energiaa vain 380 kcal/annos.
Ainekset
Kasvistacot:
- 8 kpl tacokuoria (tray-mallisia)
- 300 g kypsiä papuja (esim. GoGreen Luomu papumix)
- 1 dl chilitomaattimurskaa
- 1 kpl sipuli
Mangosalsa:
- 1 kpl tuore kypsä mango
- 2 kpl tomaattia
- 1 kpl punasipuli
- 1 kpl avokado
- pala tuoretta chiliä
- tuoretta persiljaa
- 1 kpl limetti
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuori ja kuullota sipuli. Lisää pavut sekä tomaattimurska ja hauduta hetki. Annostele tacokuorien päälle ja kuumenna uunissa 180 asteessa 5 minuuttia.
- Leikkaa kaikki salsan raaka-aineet eli tuore mango, tomaatti, punasipuli, avokado ja chili pieniksi kuutioiksi, lisää limettimehu ja sekoita varoen kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile kasvistacojen, papujen, salaatin ja kermaviilin kanssa.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous