Reseptit

Kasvistacot ja mangosalsa

Kasvistacot täytetään paputäytteellä ja hunnutetaan mangosalsalla. Kasvistacot sopivat myös  laihduttajalle ja keventäjille, sillä niissä on energiaa vain  380 kcal/annos.

Teksti:
Emma Suominen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kasvistacot:

  • 8 kpl tacokuoria (tray-mallisia)
  • 300 g kypsiä papuja (esim. GoGreen Luomu papumix)
  • 1 dl chilitomaattimurskaa
  • 1 kpl sipuli

Mangosalsa:

  • 1 kpl tuore kypsä mango
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl punasipuli
  • 1 kpl avokado
  • pala tuoretta chiliä
  • tuoretta persiljaa
  • 1 kpl limetti
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

  1. Kuori ja kuullota sipuli. Lisää pavut sekä tomaattimurska ja hauduta hetki. Annostele tacokuorien päälle ja kuumenna uunissa 180 asteessa 5 minuuttia.
  2. Leikkaa kaikki salsan raaka-aineet eli tuore mango, tomaatti, punasipuli, avokado ja chili pieniksi kuutioiksi, lisää limettimehu ja sekoita varoen kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile kasvistacojen, papujen, salaatin ja kermaviilin kanssa.

Ohje: Alex Nurmi

X