Reseptit

Kasvistagliatelle

Jos suunnitelmanasi on keventää ruokavaliota, se ei tarkoita, että sinun tulisi luopua pastasta! Kun valmistat pastan kasviksista, syntyy kevyt, mutta täyttävä ateria, jolla huijaat makunystyröitäsi.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 porkkana
  • 0,5 Kesäkurpitsa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • tilkka seesamiöljyä
  • limetti- tai sitruunamehua
  • yrttisuolaa

Lisäksi

  • paahdettuja cashewpähkinöitä ja/tai seesaminsiemeniä
  • yrttisilppua

Valmistusohje

Trendikkäistä vihannespastoista ei juuri hiilihydraatteja löydy. Ateria saa ruokaisuutta pähkinöistä.

Leikkaa kasvikset perunankuorimaveitsellä ohuiksi nauhoiksi. Paista suikaleita muutamia minuutteja pannulla öljyssä. Mausta sitruunamehulla ja yrttisuolalla. Lisää annoksen pinnalle paahdettuja, rouhittuja pähkinöitä ja/tai seesaminsiemeniä sekä runsaasti tuoretta yrttisilppua.

Katso myös:

Kesäkurpitsapasta (Pasta con zucchine)

Pinaattipasta

Mansikka-kesäkurpitsapasta

Kotiliesi: Kesäkurpitsapasta ja pinaatti-cashewpesto

X