Katajanmarjalla maustettu taimensalaatti
Katajanmarjat kruunaavat tämän maukkaan taimensalaatin. Suppilovahveropikkelsi tuo salaattiin puolestaan makeaa happoisuutta.
Ainekset
- 1 purotaimen
- 0.5 tl karkeaa suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 rkl katajanmarjoja
- pieni katajanoksa
salaatti:
- 1 l rucolaa
- suppilovahveropikkelsiä
- 1 nippu uusia porkkanoita paahdettuna
kastike:
- 1 dl ranskankermaa
- 1 tl tilliä
- 1 tl ruohosipulia
- 1 tl sinappia
- 1 hunajaa
Valmistusohje
Katajanmarjalla maustetussa taimensalaatissa katajan maku kohtaa makeanhappoisen suppilovahveropikkelssin ja sinappiaromisen rucolan.
Perkaa taimen ja leikkaa kala selkäruotoa sivuten kirjaksi. Aseta kala nahkapuoli alaspäin folioon, ritilälle tai ohueen metallivuokaan. Mausta suolalla, sokerilla ja katajanmarjoilla. Lisää kalan kylkeen katajanoksa ja paahda kala kypsäksi grillissä.
Tarjoa taimen salaatin ja katajan makuun sopivan suppilovahveropikkelsin kanssa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous