Katkarapu-avokadokeitto
Ainekset
Valmistusohje
Tämä herkullinen katkarapu-avokadokeitto on valmis vartissa. Tom yam -tahnan voi hyvin korvata punaisella currytahnalla.
1. Sulata katkaravut siivilässä. Viipaloi selleri, sipuli, valkosipulinkynnet, chili ja porkkana ohuelti. Kuumenna kasviksia hetki öljyssä, lisää tom yam -tahna ja kuumenna. Kaada kattilaan vesi, murenna sekaan liemikuutio. Anna kiehua pari minuuttia. Mausta liemi limettimehulla ja kalakastikkeella.
2. Kauho kuuma liemi kulhoihin. Lisää sekaan sulaneet katkaravut ja viipaloitu avokado.
Katso myös:
Thaimaalainen katkarapukeitto
Lämmittävä katkarapukeitto aasialaisittain
Tulinen katkarapukeitto, tom jam kung
Kotiliesi.fi: Katkarapukeitto