Reseptit

Katkarapu-avokadokupit

9.10.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Katkarapu-avokadokupit on koottu valmiisiin voitaikina-kuppeihin.

Ainekset

noin 10 valmista voitaikinakuppia
2 isoa kypsää avokadoa
1/2 sitruunan mehu
1/4 tl chiliä
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
suolaa, mustapippuria
400 g isoja katkaravunpyrstöjä

koristeeksi:

tilliä ja sitruuna- tai limettiviipaleita

Valmistusohje

1. Sulata katkaravut siivilässä jääkaapissa. Murskaa avokadot sitruunamehun kanssa sauvasekoittimella. Lisää mausteet ja ranskankerma tai kermaviili.

2. Lämmitä voitaikinakupit uunissa. Nosta kupit tarjoiluvadille. Täytä haaleat kupit avokadotahnalla ja lisää pinnalle katkaravut. Koristele sitruuna- tai limettiviipaleilla ja tillillä.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme