Reseptit

Katkarapualkupala

Salaatinlehtien päällä tarjottu katkarapualkupala käynnistää illalliskutsujen herkuttelun.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g katkaraputuorejuustoa
  • 1 dl kevytranskankermaa
  • 1 nippu hienonnettua tilliä
  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • ripaus sitruunapippuria
  • 200 g pakastekatkarapuja

Lisäksi

  • salaatinlehtiä
  • tomaattikuutioita

Valmistusohje

Sekoita tuorejuuston joukkoon kevytranskankerma, hienonnettu tilli sekä ruohosipuli ja mausta seos sitruunapippurilla.

Sulata ja kuivaa katkaravut ja sekoita ne varovasti muiden aineiden joukkoon.

Annostele seos tarjolle salaatinlehtien päälle ja koristele annokset tomaattikuutioilla.

Laktoositon vaihtoehto
Jätä tuorejuusto ja kevytranskankerma pois. Mausta katkaravut sitruunamehulla ja sekoita niiden joukkoon tilkka öljyä ja hienonnetut yrtit. Levitä katkaravut salaatinlehtien päälle ja koristele annokset tomaattikuutioilla.

X