Katkarapualkupala
Salaatinlehtien päällä tarjottu katkarapualkupala käynnistää illalliskutsujen herkuttelun.
Ainekset
- 200 g katkaraputuorejuustoa
- 1 dl kevytranskankermaa
- 1 nippu hienonnettua tilliä
- 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
- ripaus sitruunapippuria
- 200 g pakastekatkarapuja
Lisäksi
- salaatinlehtiä
- tomaattikuutioita
Valmistusohje
Sekoita tuorejuuston joukkoon kevytranskankerma, hienonnettu tilli sekä ruohosipuli ja mausta seos sitruunapippurilla.
Sulata ja kuivaa katkaravut ja sekoita ne varovasti muiden aineiden joukkoon.
Annostele seos tarjolle salaatinlehtien päälle ja koristele annokset tomaattikuutioilla.
Laktoositon vaihtoehto
Jätä tuorejuusto ja kevytranskankerma pois. Mausta katkaravut sitruunamehulla ja sekoita niiden joukkoon tilkka öljyä ja hienonnetut yrtit. Levitä katkaravut salaatinlehtien päälle ja koristele annokset tomaattikuutioilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous