Katkarapuja ja avokadoa
Katkaravut ja avokado ovat herkullinen tarjottava brunssipöytään. Valitse seuraksi raikas ja kupliva rosé. Rosé-viineissä on tyyliä, makua ja ne sopivat monenlaisen pikkusyötävän pariksi.
Ainekset
- 400 g pakastekatkarapuja
- 1 punainen chilipalko
- 1–2 limetin raastettu kuori ja mehu
- 2 tl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 2 tl hunajaa
- 3 rkl hienonnettua tuoretta minttua
- 3 rkl hienonnettua tuoretta
- korianteria
- 2 avokadoa (lohkoina)
Koristeluun
- tuoretta korianteria tai minttua
Valmistusohje
1. Sulata ja valuta katkaravut.
2. Hienonna chilipalko ja sekoita rapujen joukkoon. Lisää myös limetin raastettu kuori ja mehu, oliiviöljy, suola, hunaja ja hienonnetut yrtit. Anna makujen tekeytyä hetki viileässä.
3. Levitä avokadolohkot lautaselle tai vadille ja lusikoi päälle maustunut rapuseos.
4. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla tai mintulla.
Lisää pikkusyötäviä avokadosta:
Kotiliesi.fi: Avokadoleivät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous