Reseptit

Katkarapuja lime-korianterijogurtissa

Tällä ohjeella valmistat katkarapuja lime-korianterijogurtissa.

Teksti:
Arja Talonen
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g katkarapuja kuorittuna
  • 150 g kurkkua kuorittuna ja siemenettömänä
  • 1 puntti rucolaa

korianteri-limejogurtti:

  • 3 dl luonnonjogurttia valutettuna
  • 1/2 dl tuorepuristettua limemehua
  • 2 rkl limen hedelmälihaa
  • 1/2 punttia hakattua korianteria
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

 

Sulata ja kuivaa katkaravut esimerkiksi pyyhkeellä, valuta kurkut ja kuivaa sekä revi rucolalehdet kolmeen osaan.

Sekoita ainekset keskenään, ole varovainen valkopippurin kanssa. Lisää kurkut, katkaravut sekä rucola, sekoita hyvin, maista ja tarjoile.

Ohje: Saku Kuosmanen

X