Katkarapuja lime-korianterijogurtissa
Tällä ohjeella valmistat katkarapuja lime-korianterijogurtissa.
Ainekset
- 300 g katkarapuja kuorittuna
- 150 g kurkkua kuorittuna ja siemenettömänä
- 1 puntti rucolaa
korianteri-limejogurtti:
- 3 dl luonnonjogurttia valutettuna
- 1/2 dl tuorepuristettua limemehua
- 2 rkl limen hedelmälihaa
- 1/2 punttia hakattua korianteria
- suolaa
- jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
Sulata ja kuivaa katkaravut esimerkiksi pyyhkeellä, valuta kurkut ja kuivaa sekä revi rucolalehdet kolmeen osaan.
Sekoita ainekset keskenään, ole varovainen valkopippurin kanssa. Lisää kurkut, katkaravut sekä rucola, sekoita hyvin, maista ja tarjoile.
Ohje: Saku Kuosmanen
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous