Katkarapuleivät
Katkarapuleipä on juhlien ikisuosikki. Parhaat leivät saat, jos kuorit katkaravut itse.
Ainekset
- 1 iso saaristolaislimppu
- voita
- 500 g katkaravunpyrstöjä
- 2 dl ranskankermaa
- 1 dl majoneesia
- 4 rkl tillisilppua
- 4 rkl silputtua punasipulia
- sormisuolaa
- mustapippuria
koristeeksi
- 10 keitettyä viiriäisenmunaa
- sitruunaa
Valmistusohje
1. Sulata katkaravut jääkaapissa ja valuta mahdollisimman kuiviksi siivilässä. Silppua katkaravut. Lisää silppuun muut ainekset. Mausta seos hyvin.
2. Leikkaa limpusta ohuita viipaleita. Voit tehdä leivistä neliöitä leikkaamalla kuoret pois tai ottaa viipaleista muotilla pyörylöitä. Paista viipaleet voissa pannulla ja annan jäähtyä.
3. Annostele katkarapuseos leiville, koristele keitetyillä viiriäisenmunan puolikkailla, tillillä ja sitruunaviipaleilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous