8.5.2012

Katkarapusalaatti majoneesikastikkeella

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kerä lehtisalaattia
kourallinen tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, timjamia)
8 minitomaattia
1 kg kuorimattomia katkarapuja
öljyä, sitruunamehua

Kastike

1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
2 valkosipulinkynttä
raastettua sitruunan kuorta
pala chiliä

Valmistusohje

1. Sulata ja kuori katkaravut.

2. Jaa salaatinlehdet lautasille, lisää päälle tuoreet yrtit, katkaravut ja puolitetut tomaatit. Pirskota salaatin päälle vähän oliiviöljyä ja sitruunamehua.

3. Sekoita majoneesi ranskankermaan, lisää murskatut valkosipulinkynnet, chili ja vähän raastettua sitruunakuorta. Tarjoa kastike erikseen.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *